Gert Lambers - 24 May 2023

Een goed it-beheer speelt een cruciale rol bij het verhogen van de productiviteit van een bedrijf. Zorgt u voor permanente monitoring en proactief onderhoud van uw it-omgeving en voor veilige en stabiele verbindingen, dan werken uw medewerkers efficiënter. Is it-beheer niet uw specialiteit? Hoeft niet: u kunt dit ook uitbesteden. Ontdek waarom Managed Services van onschatbare waarde zijn voor kmo’s als die van u.

Om als zaakvoerder uw bedrijf te laten groeien en de productiviteit te verhogen, bent u meer dan ooit op technologie aangewezen. En da’s misschien uw forte niet. Maar ook: hoe groter uw bedrijf wordt, des te groter ook de uitdaging is om uw IT-infrastructuur zelf te beheren. Gelukkig is er een oplossing: Managed Services.

Wat zijn managed services?

Managed Services is een geavanceerd IT-beheermodel waarbij u de verantwoordelijkheid voor uw IT-infrastructuur uitbesteedt aan een betrouwbare, professionele serviceprovider. Die neemt de dagelijkse bewaking, ondersteuning en het onderhoud van uw IT-systemen op zich, zodat u en uw medewerkers zich kunnen concentreren op uw kernactiviteiten en profiteren van efficiëntieverbeteringen.

Zo werken managed services voor uw kmo

Laat ons de impact illustreren die managed services op uw bedrijfsvoering hebben. Stel: uw organisatie heeft te kampen met regelmatige systeemuitval en trage prestaties. Als gevolg daarvan leveren uw medewerkers niet de service die men van u gewoon is, wat mogelijk resulteert in verloren omzet en ontevreden klanten. Om dan nog maar te zwijgen van beveiligingslekken die onopgemerkt blijven omdat uw it-medewerker zich vooral moet bezighouden met brandjes blussen. Dat maakt dat uw vertrouwelijke gegevens kwetsbaar voor de acties van cybercriminelen. 

Delegeert u het beheer aan een ervaren IT-serviceprovider, dan zorgt die 24/7 en proactief voor opvolging, onderhoud en veiligheid. Zo houdt u of uw IT-manager tijd over om strategische en inhoudelijk aan uw IT-archtectuur en -infrastructuur te werken.

IT-manager

De voordelen van Managed Services voor uw kmo

Managed services helpen de productiviteit van uw bedrijf te verhogen en uw IT-kosten te verlagen. Besteed u het beheer van uw IT-omgeving aan Aurelium uit, dan geniet u nog meer voordelen. 

    1. Schat aan expertise

Uw IT-omgeving is in handen van onze experten die samenwerken met uw intern IT-team. Zo haalt u een schat aan kennis en ervaring in huis, en is uw organisatie altijd mee met de nieuwste technologieën en best practices. Gevolg? Meer efficiëntie, minder downtime en minder kosten.

    2. Permanente opvolging

Uw IT-omgeving wordt permanent van nabij opgevolgd. Pijnpunten merken we meteen op en pakken we aan voor ze uitgroeien tot echte problemen. Dat zorgt voor meer stabiliteit en een hogere betrouwbaarheid.

    3. Doorlopend IT-advies

U krijgt doorlopend deskundig IT-advies in functie van uw specifieke IT-behoeften en doelen. Samen bekijken we hoe uw IT-omgeving er vandaag uitziet en wat er morgen beter kan. Zo neemt u betere beslissingen over IT-strategie en investeringen.

    4. Preventief onderhoud

Uw IT-omgeving krijgt regelmatig een grondig onderhoud, waardoor uw systemen optimaal blijven werken en we eventuele problemen tijdig oplossen. Dus: minder tot geen kans op downtime en andere storingen.

    5. Vaste tarieven

Dankzij onze transparante contracten voor Managed Services weet u precies hoeveel u maandelijks uitgeeft. Dit maakt plannen en budgetteren een stuk makkelijker voor u. Zo werkt u efficiënter en bespaart u kosten.

Nieuw: Aurelium Managed Services

Met onze managed services willen we u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Daartoe zetten we technologie om in concrete oplossingen die u ontzorgen en aan efficiëntie doen winnen. 

Van volledig beheer van uw computerpark of uw bedrijfsnetwerk tot het opzetten en monitoren van een veilige toegang tot uw systemen en bedrijfsapplicaties, het managen van  een snelle en veilige WiFi-verbinding en het zorgen voor een stabiele verbinding tussen uw toestellen … met ons modulair aanbod beslist u zelf in welke mate u het beheer van uw IT-omgeving aan ons overlaat. U kunt het volledige scala aan Managed Services raadplegen op deze pagina.

Wil u weten wat onze managedservicemodules voor uw bedrijf opleveren? Hebt u een prangende vraag over productiviteit en wil u vrijbijvend advies? Neem gerust contact op met onze experts. 

Contacteer ons