Managed Server

Om de ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk te beschermen.

Performante serveromgeving

Dankzij onderhoud en optimalisatie.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_35.jpg

Permanente monitoring

Opsporing van bedreigingen.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_36.jpg

Beschermde bedrijfscontinuïteit

Dankzij stabiele en veilige infrastructuur.

public://2023-06/checkmark icon list Vector_6_37.jpg
Managed server

Het belang van servermanagement

Managed Server

Servers vormen een cruciale schakel in uw IT-omgeving. Goed onderhoud en beheer focust zich op verschillende aspecten. Allemaal om de betrouwbaarheid en het prestatievermogen van de serverinfrastructuur te verzekeren. 

  • Beschikbaarheid

Ervoor zorgen dat uw servers draaien wanneer het moet is een van de prioriteiten van goed serverbeheer. Met Managed Server bent u zeker over de uptime van uw servers. Zo kunnen uw servers alle verzoeken verwerken.

  • Security

Servers bevatten gevoelige data en draaien belangrijke applicaties. Dat maakt van hen een ideaal doel voor cyberaanvallen. Goed servermanagement omvat een hele reeks beveiligingsmaatregelen. Van security updates tot permanente monitoring.

  • Back-ups

Er wordt regelmatig een back-up gemaakt van al uw data. Een essentiële maatregel om continuïteit te verzekeren. Zo verliest u geen data als er iets misloopt. Bovendien kan u snel weer aan de slag met de gekopieerde gegevens.

Serverbeheer beperkt zich natuurlijk niet tot de drie bovengenoemde aspecten. Ook andere aandachtspunten zoals schaalbaarheid, compliance en resource management vallen onder Managed Server.

Servermanagement

Aurelium is onze betrouwbare ICT-partner die mee instaat voor het beheer van onze server- en netwerk infrastructuur. We kunnen rekenen op een uitgebreide helpdesk en een vast team van deskundige IT-engineers die on site komen helpen in samenspraak met de eigen ICT-coördinatoren.

Bart
ICT-Coördinator
Sint Maartencampus Beveren

Wie

Wie kiest voor Managed Server?

Voor elke organisatie die inziet dat haar serverinfrastructuur de ruggengraat is van haar IT-omgeving en daarvoor de gepaste ondersteuning zoekt.

Wat

Wat mag u verwachten?

Met Managed Server komt er een einde aan uw serverzorgen. Onze specialisten onderhouden, optimaliseren en actualiseren uw server van A tot Z. We monitoren de veiligheid, updates en prestaties van uw server en zorgen voor een stabiele en performante omgeving.

Dankzij de monitoring sporen we potentiële bedreigingen op en beschermen we uw toepassingen en gevoelige data. Daardoor kunnen uw gebruikers ongestoord verder werken en focussen op hun taken.

Bovendien geven we u aanbevelingen, delen we onze kennis met u en leveren we de nodige IT-support om een feilloze serverwerking te verzekeren en permanent te streven naar de optimale omgeving.

Met Managed Server werken uw gebruikers dus op een veilige, stabiele en goed onderhouden server. Zo wordt uw bedrijfscontinuïteit beschermd en kunt u zich volledig focussen op uw core business.

Hoe

Hoe gaan we te werk?

Strategisch IT-management

Onze Shared ICT Managers kijken samen met u hoe u uw IT-omgeving kan uitbouwen en optimaliseren.

checkmark

Monitoring

Uw serveromgeving wordt permanent gemonitord.

checkmark

Proactieve support

Issues en zwakheden worden proactief aangepakt.

checkmark

Advies

U kan steeds op advies rekenen om uw omgeving future proof te maken.

checkmark

Rapportage

U krijgt periodieke rapportage zodat u duidelijk inzicht krijgt in uw IT-omgeving.

checkmark

ServiceDesk

Onze ServiceDesk staat voor u klaar voor al uw technische vragen en problemen.

checkmark

Combineer met een servicecontract.

  • Kies tussen 3 serviceniveaus.
  • Kies de opties die u wil.
Naar servicecontracten

Stel zelf uw pakket samen en ontvang een offerte op maat.