Besteed uw IT uit met Managed Services

Managed Services

Met Managed Services kiest u zelf welke onderdelen van uw IT-omgeving u uitbesteedt voor een ultieme ontzorging.

Managed Services icon

Stel zelf uw pakket samen en ontvang een offerte op maat.

Kies een servicecontract bij uw Managed Services

Servicecontracten

Bij de modules waarop u intekent, kiest u een onderliggend serviceniveau. Zo bepaalt u welke ondersteuning u wenst bij uw Managed Services.

Servicecontracten overview

Aurelium deelt kennis

Lees onze blogs

14/09/2023

Bezoek onze stand op Digitalize

Op 4 en 5 oktober tekent Aurelium present op Digitalize, het event dat je onderneming helpt digitaliseren. Ontmoeten we je straks op onze stand in de Nekkerhal te Mechelen?

Event
14/09/2023

Konica Minolta lanceert webshop in België en Nederland

Op de nieuwe webshop van ons moederbedrijf Konica Minolta ontdekt u een breed assortiment aan hoogwaardige printers voor zowel kantoren als thuiskantoren. Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen! 

webshop
21/08/2023

Bezoek ons op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland

Wilt u weten hoe digitale transformatie uw organisatie future-proof kan maken? Heeft u vragen over uw IT-infrastructuur? Of wilt u gewoon wat netwerken en inspiratie opdoen? Dat zijn allemaal uitstekende redenen om ons op stand 487 te bezoeken op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland.

Bedrijfsnetwerk

Wat doet Aurelium nog?

Explore

Een Explore traject geeft een duidelijk overzicht van uw huidige IT-omgeving. Dankzij concreet optimalisatieadvies krijgt u een gericht toekomstperspectief. Zo weet u meteen wat uw organisatie nodig heeft.

Explore
Training

Om IT strategisch te benutten, moeten medewerkers, management en interne IT-verantwoordelijken de verschillende tools en mogelijkheden grondig kennen. Aurelium biedt aangepaste IT-trainingen aan om u en uw collega's efficiënter met uw tools te laten werken en zo de productiviteit te verhogen.

trainingen