Bescherm uw organisatie tegen datalekken

Information Security

Het belang van information security valt niet meer te onderschatten. Bescherming van datastromen en strikte toegangscontrole zijn essentieel om incidenten, zoals datalekken, te voorkomen.

Maar een robuuste verdedigingslinie tegen voortdurende cyberbedreigingen is niet alles. Naleving van regelgeving is even belangrijk.

Daar komt een investering in gegevensbescherming bij kijken. Toch is een proactieve benadering van information security meer dan dat. Ook de integriteit en geloofwaardigheid van uw organisatie behouden, speelt een rol.

Datalekken vormen namelijk een groeiende dreiging voor organisaties. Met verstrekkende gevolgen voor zowel financiën als reputatie.

Dankzij een uitgewerkt information security beleid bouwt u mee aan een sterke reputatie. En u beschermt u zich tegen de financiële dompers: van boetes, tot juridische kosten of herstelinspanningen.

datalek visual

Documenten in de juiste handen

Datastromen instellen

Strak uitgestippelde datastromen helpen u bij uw information security beleid. Zo bepaalt u wie in welke stap toegang heeft tot bepaalde documenten.

datastromen icon
Governance

Goede governance is belangrijk om gevoelige data, zoals juridische, financiële of personeelsgegevens, te beschermen.

governance icon
Data veilig delen

Kies bij het delen van documenten en folders wie er toegang krijgt. Zo kan u veilig data delen, zowel intern als extern.

documenten delen icon
€4 miljoen

kost een gemiddeld datalek wereldwijd.

58%

van datalekken richten zich op persoonlijke gegevens.

81%

van datalekken worden door externen veroorzaakt.

Optimaliseer dataclassificatie

Information security

Information Security beperkt zich niet enkel tot beschermen van informatie. Automatische dataclassificatie is hier ook een onderdeel van. Enkele voorbeelden:

 • Gebruik metadata

Voeg metadata toe aan uw bestanden. Zo creëert u unieke context en kenmerken voor elk document. Op basis van die metadata ordent u automatisch uw bestanden. En u maakt gemakkelijk het onderscheid tussen algemene en gevoelige informatie.

 • Voeg datastromen toe

Combineer datastromen met metadata om alle informatie op een veilige manier door uw organisatie te laten lopen. Manuele handelingen zijn niet meer nodig!

 • Integreer meerdere databronnen

Breng al uw databronnen samen en implementeer consistente regels voor uw gegevensclassificatie. Zo onderscheidt u verschillende types bestanden. Ongeacht waar deze zich bevinden. Herwin het overzicht over uw gegevens!

dataclassificatie

Integreer eenvoudig

Intranet & file folders

U koppelt eenvoudig uw information security oplossing met databronnen zoals uw intranet en file folders:

 • SharePoint
 • File Explorer
 • Finder
 • En andere...

Files icon
Mailbox

Uw mailbox zit boordevol data die niet voor de buitenwereld bedoeld is. Beveillig uw inbox en voorkom datalekken. Integreer snel met uw
e-mail.

 • Outlook
 • Gmail
 • En andere platformen

inbox icon
Bedrijfsapplicaties

Beveilig de data die in uw belangrijkste bedrijfsapplicaties verwerkt en opgeslagen wordt. Integreer daarom uw information security oplossing met:

 • ERP
 • CRM
 • Microsoft 365
 • Google Workspace

Apps icon

Beveilig uw data vandaag

Information security

Uw medewerkers werken met steeds meer gegevens. Dat vergroot het risico op kostbare en schadelijke datalekken.

Information security is meer dan ooit cruciaal om uw organisatie te beschermen tegen dergelijke incidenten. Datastromen en toegangsrechten beheren zijn daar onmisbaar in.

Beveilig vandaag nog uw gegevens om cybercriminelen voor te blijven.

Optimaliseer uw documentenbeheer

Volg onze webinars