Steeds op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken

Ben jij gepassioneerd door ICT? Wil jij graag deel uitmaken van een veelzijdige organisatie, die alle ruimte biedt voor ambitie en initiatief?

Dan zit je goed bij ons! Kom meer te weten over Aurelium of maak alvast kennis met onze medewerkers

Om onze groei te ondersteunen, zijn we immers permanent op zoek naar getalenteerde medewerkers. Bekijk onze vacatures of, mochten die er even niet zijn, solliciteer spontaan. Stuur ons je CV en motivatiebrief en overdonder ons met jouw talent.

Tot gauw!

Vind de job die bij je past!

Een Shared ICT Manager beheert de IT-infrastructuur van een aantal aan hem/haar toegewezen klanten. Dit beheer gebeurt in nauw overleg met de contactpersonen bij de toegewezen klanten en varieert qua invulling ook van klant tot klant. In ieder geval fungeert de Shared ICT Manager als Single Point Of Contact (SPOC) voor alle ICT-gerelateerde vraagstukken bij de klant.

Als Junior Remote System Engineer versterk je mee het ServiceDesk team van Aurelium en van daaruit verzorg je mee de ICT-infrastructuur bij en voor onze klanten.

Als Business Consultant bied je ondersteuning aan de (Key) Account Managers tijdens het pre-salesproces.

Als IMS Account Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantenrelaties & het uitbreiden van jouw klantenbestand door het promoten van onze ‘Infrastructure Management Services’ (IMS) in Wallonië.

Denk jij een meerwaarde te kunnen zijn voor Aurelium? Aarzel dan zeker niet om spontaan te solliciteren!