14/11/2023

Werk vlotter met Microsoft Teams

Kort door de bocht is Microsoft Teams de opvolger van Skype. U kunt ermee chatten en videobellen. Maar Teams is naast nieuwer ook slimmer, makkelijker en veelzijdiger. Hoe kan Microsoft Teams u helpen om efficiënter samen te werken en dus vlotter uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken?

microsoft-teams
07/11/2023

Zo digitaliseert u op maat van uw bedrijf

Hoe zit het met de digitale maturiteit van uw bedrijf? Hoe kiest u bij digitalisering de juiste prioriteiten én hoe houdt u het budget onder controle? Ontdek de antwoorden in onderstaande blog!

Digitalisatie
13/10/2023

Wat kan Microsoft Dynamics 365 voor uw bedrijf doen?

Microsoft Dynamics 365 bundelt een aantal slimme applicaties die bedrijfsprocessen integreren en optimaliseren. Ontdek de vele voordelen voor zowel bedrijven in de dienstensector als de maakindustrie.

ERP-CRM
06/10/2023

Geef cybercriminelen geen kans met multifactorauthenticatie

Onlineaccounts zijn alomtegenwoordig in ons bedrijfsleven. Het komt er dus op aan ze afdoende te beveiligen. Het traditionele model van gebruikersnaam en wachtwoord biedt niet langer voldoende bescherming tegen inbreuken van sluwe cybercriminelen. Gelukkig biedt multifactorauthenticatie (MFA) een veel betere bescherming.

Multifactorauthentication
14/09/2023

Bezoek onze stand op Digitalize

Op 4 en 5 oktober tekent Aurelium present op Digitalize, het event dat je onderneming helpt digitaliseren. Ontmoeten we je straks op onze stand in de Nekkerhal te Mechelen?

Event
14/09/2023

Konica Minolta lanceert webshop in België en Nederland

Op de nieuwe webshop van ons moederbedrijf Konica Minolta ontdekt u een breed assortiment aan hoogwaardige printers voor zowel kantoren als thuiskantoren. Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen! 

webshop
21/08/2023

Bezoek ons op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland

Wilt u weten hoe digitale transformatie uw organisatie future-proof kan maken? Heeft u vragen over uw IT-infrastructuur? Of wilt u gewoon wat netwerken en inspiratie opdoen? Dat zijn allemaal uitstekende redenen om ons op stand 487 te bezoeken op de Bedrijvennetwerkdagen van Antwerpen-Waasland.

Bedrijfsnetwerk
08/08/2023

Integreer eindpuntbeveiliging in uw beveiligingsstrategie

Eindpuntbeveiliging – ofwel Endpoint Detection and Response Security, kortweg EDR-security – is een categorie van beveiligingstools die zich specifiek richt op het detecteren, onderzoeken en mitigeren van verdachte activiteiten op de eindpunten van een netwerk.

EDR-security
20/07/2023

Partnerschap tussen Aurelium en Microsoft nog versterkt

Aurelium heeft net als ons moederbedrijf Konica Minolta Business Solutions Europe en 20 andere dochterondernemingen alle zes Microsoft Cloud Solutions Partner Designations behaald. Zo wordt onze samenwerking rond Microsoft Cloud Solutions nog verder uitgediept. En daar doet u als klant uw voordeel mee.

partnership