Gert Lambers - 28 Jan 2019

Het succes van een nieuwe tool binnen uw bedrijf is afhankelijk van de medewerkers die hem dagelijks gebruiken. Als zij er niet efficiënt mee kunnen werken, was die tool de investering niet waard.

Training en ondersteuning worden vaak vergeten of aan de kant geschoven, maar zijn evenzeer een belangrijk onderdeel van uw investering en essentieel voor uw werknemers. Medewerkers die een training volgden, werken immers veel efficiënter met de software die hen aangeboden wordt.

User & management trainings

Om die reden - en omdat we met plezier onze kennis delen - bieden we ook in 2019 heel wat trainingen en workshops aan. Tijdens die momenten stellen we onze eigen kennis ter beschikking van de verschillende profielen in uw MKB, gaande van managers tot gebruikers.

In onze user trainings focussen we op specifieke skills, terwijl onze management trainings eerder uitgebreide informatieve sessies zijn. Willen uw medewerkers duidelijke rapporten kunnen maken in Excel, Outlook gebruiken als Time Management Tool of tijd winnen met sjablonen? Dan kunnen onze user trainings hulp bieden. Voor wie overweegt om Azure in te zetten in zijn MKB, is een management training ideaal. Tijdens zo'n training kunt u uitgebreid kennismaken met de tool.

Onze trainings worden niet vast op de agenda gezet, maar kunnen altijd aangevraagd worden om ze op maat van uw bedrijf en uw medewerkers te organiseren. Meer info? Download onze User Training Brochure en ontdek het volledige aanbod aan user trainings.

Download gratis de User Training Brochure

Gratis workshops

Naast die specifieke trainingen, bieden we ook een aantal gratis workshops aan. De workshops die u - volgens onze bescheiden mening - absoluut niet mag missen, zijn ‘Microsoft Teams in de praktijk’ en ‘Intranet & Document Management voor MKB’. We lichten even toe waarom:

Microsoft Teams in de praktijk

Sinds de transitie van Skype for Business Online naar Microsoft Teams, wint Teams alleen maar aan populariteit. 'Microsoft Teams in de praktijk' is dan ook één van onze nieuwste workshops.

Onze consultants zochten uit of Microsoft Teams een meerwaarde kan zijn voor MKB's en delen hun bevindingen tijdens de workshop. Ze focussen niet enkel op features, maar halen realistische scenario’s aan die u een idee geven van hoe u de samenwerking in uw bedrijf kunt verbeteren.

We hebben meteen een drietal workshops ingepland, telkens in de namiddag, in onze kantoren in Kontich.
 

Inschrijven voor deze infosessie

Intranet & Document Management voor MKB (SharePoint)

SharePoint is een platform dat heel wat mogelijkheden biedt. Het kan ingezet worden als Document Management System (DMS) en als intranet. We ontwikkelden zelf een gebruiksklare SharePoint-omgeving die de nodige bouwstenen bevat om die toepassingen te gebruiken in uw organisatie.

Onze workshop 'Intranet & Document Management voor MKB' biedt u de mogelijkheid om zelf te ontdekken wat SharePoint kan betekenen voor uw organisatie. We gaan dieper in op het centraliseren en delen van informatie, versiebeheer, communiceren, en de integratie met Microsoft Office.

De workshop vindt telkens plaats in de voormiddag en we voorzien aansluitend een broodjeslunch.
 

Inschrijven voor deze infosessie

Heeft u interesse in één van deze workshops? We hebben er een aantal ingepland in de eerste helft van het jaar. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in!

Hebben uw medewerkers baat bij een user training? Ontdek ze allemaal in onze User Training Brochure.

Download gratis de User Training Brochure