Gert Lambers - 9 Jan 2020

Een tool of software is net zo succesvol als dat hij gebruiksvriendelijk is. Het heeft niet veel zin om erin te investeren als uw werknemers er niet mee aan de slag kunnen.

Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend om meteen feilloos te kunnen werken met elk stukje technologie dat je voorgeschoteld krijgt; u kan uw werknemers een helpende hand bieden, namelijk door het aanbieden van trainingen of opleidingen. Het nut hiervan wordt door velen onderschat en dat is jammer, want ze vormen een essentieel onderdeel van uw investering. Dat komt omdat werknemers die een training genoten van een bepaalde software er later veel efficiënter gebruik van zullen kunnen maken. 

User & management trainings

Bij Aurelium zijn we ons volledig bewust van de cruciale rol van opleidingen. Daarom organiseren we ook in 2020 een hele reeks van trainingen en infosessies waarin we met veel plezier onze kennis zullen delen met iedereen in uw MKB die ervoor open staat, of het nu managers of gebruikers zijn.

Om die reden maken we het onderscheid tussen user trainings en management trainings. Bij onze user trainings, enerzijds, ligt de focus op het beheersen van alledaagse applicaties, zoals het maken van duidelijke rapporten in Excel. Tijdens de management trainings, anderzijds, wordt een uitgebreide informatieve sessie gegeven waarin de software of tool van A tot Z wordt uitgelegd. Iemand die bijvoorbeeld overweegt Azure in te zetten in zijn of haar MKB zal tijdens zo’n management training de nodige informatie kunnen verwerven om zo tot een weloverwogen beslissing te komen.

We voorzien onze opleidingen niet op vaste momenten maar schikken ons naar uw wensen en voorkeuren. Wenst u hier meer info rond, dan kan u steeds onze User Training brochure raadplegen voor ons volledige aanbod van user trainings, of kan u ons steeds contacteren.

Download gratis de User Training Brochure

Gratis infosessies

Naast die specifieke trainingen, bieden we ook een aantal interessante gratis infosessies aan. ‘Intranet & Document Management voor MKB’s en ‘Power BI: krachtige rapportering voor power users’ zijn twee van onze infosessies die we u warm kunnen aanbevelen. We lichten even toe waarom:

Power BI: krachtige rapportering voor power users

Power BI (onderdeel van het Office 365 platform) is een krachtige business analytics tool die u de nodige inzichten geeft om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Onze infosessie 'Power BI: krachtige rapportering voor power users' biedt u de mogelijkheid om zelf te ontdekken wat Power BI kan betekenen voor uw organisatie. We laten u kennis maken met de 4 fases van het rapporteringstraject en laten u zien hoe u:

  • live dashboards en rapporten opzet
  • data uit verschillende bronnen visualiseert
  • die dashboards en rapporten kan delen met collega's

De infosessie vindt telkens plaats in de voormiddag en we voorzien aansluitend een broodjeslunch.
 

Inschrijven voor deze infosessie

Intranet & Document Management voor MKB

Starten met Intranet en een degelijk Document Management Systeem uitbouwen, is niet altijd even eenvoudig. Verschillende mogelijkheden bieden zich aan en bij elk van hen komt ook weer heel wat voorbereiding kijken. Hoe begint u er dan eigenlijk aan? Om u de kans te geven om de mogelijkheden van SharePoint op eenvoudige wijze te laten ontdekken en uittesten, ontwikkelde Aurelium een eigen gebruiksklare SharePoint-omgeving, op basis van Microsoft Office 365.

Tijdens deze gratis demo-sessie stellen we de Aurelium SharePoint-omgeving en de verschillende functionaliteiten aan u voor en tonen we u de meerwaarde ervan voor uw organisatie.

Inschrijven is verplicht voor deze sessies. Elke sessie vindt plaats van 10 tot 12u en zal voorzien worden van een aansluitende broodjeslunch.
 

Inschrijven voor deze infosessie

Heeft u interesse in één van deze infosessies? We hebben er een aantal ingepland in de eerste helft van het jaar. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u snel in!
 

Hebben uw medewerkers baat bij een user training? Ontdek ze allemaal in onze User Training Brochure.

Download gratis de User Training Brochure