Laura Slootmaeckers - 3 Apr 2017

De interne of externe opleiding van werknemers heeft een positieve invloed op uw organisatie, zowel op korte als op lange termijn. U kan als bedrijf investeren in software en moderniseren, maar deze zaken zullen slechts baten wanneer uw werknemers voldoende getraind zijn om er correct mee te werken. De voordelen van training zijn onschatbaar.

  • Uw bedrijf is mee met de meest recente vernieuwingen en kennis;
  • Werknemers leren bij en worden productiever;
  • Werknemers raken meer gemotiveerd;
  • Een bedrijf kan haar werknemers flexibeler inzetten;
  • Het komt het bedrijfsimago ten goede;
  • Op lange termijn is het kostenverlagend en kwaliteitsverhogend.

We kunnen dus stellen dat de begeleiding en coaching van de eindgebruiker cruciaal is voor ieder bedrijf dat de productiviteit, de data security, de werknemerstevredenheid en de return on software investment wil verhogen. Een goed trainingsprogramma kan dus ook een concreet competitief voordeel vormen.  Vooral ook omdat de waarde van user training nog al te vaak onderschat wordt. Lees hierover ook onze blogpost 'Waarom user training essentieel is voor uw werknemers'.

Wat kan Aurelium voor u betekenen?

Aurelium deelt de kennis, de beschikbaarheid, de technologie en de organisatie die MKB's in staat stelt om hun ICT-infrastructuur aan te wenden als een competitief voordeel. Opleiding, begeleiding en coaching van onze klanten en hun medewerkers is daar voor ons een essentieel onderdeel van. Ons doelpubliek beperkt zich echter niet enkel tot klanten: onze kennis staat ter beschikking van ieder die vanuit professioneel standpunt interesse heeft. Sommigen zijn toegespits op users en werknemers, ander dan weer op ICT-managers, algemeen managers of HR-verantwoordelijken. Een overzicht van onze volledige trainingsagenda vindt u op Eventbrite. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons gewaardeerde aanbod tijdens de komende maanden.

Trainingen in mei

10/05/2017 - Outlook voor managers en managementassistenten

17/05/2017 - Discovery session: GDPR voor MKB's, alles wat u moet weten

17/05/2017 - Intranet & Document Management voor MKB's

31/05/2017 - Technical workshop: GDPR compliancy voor uw MKB

Trainingen in juni

7/06/2017 - Een doordacht communicatiebeleid opstellen

13/06/2017 - Duidelijke rapporten maken in Excel

21/06/2017 - Efficiënt communiceren, vergaderen en samenwerken

U kan ook ons algemeen opleidingsaanbod downloaden om te ontdekken hoe de Aurelium User Trainingen uw medewerkers kunnen ondersteunen.

Download gratis de User Training Brochure