Gert Lambers - 20 Mar 2020

Op donderdag 19 maart gaven we tijdens een gratis Microsoft Teams Live event tekst en uitleg over hoe u Microsoft Teams het beste kunt gebruiken in de huidige omstandigheden. We mochten meer dan 300 geïnteresseerden verwelkomen, waarvoor enorme dank! Was u er niet bij of heeft u zin om een stukje te herbekijken? Via deze pagina delen we met plezier de beknopte samenvatting van het gepresenteerde deel van de sessie (eerste video), alsook het integrale Q&A-gedeelte (tweede video).

De beknopte uitleg

In onderstaande video geven we een beknopte uitleg over Microsoft Teams, met de basishandelingen in verband met het chatten en online meeten via de tool. Ideaal voor bedrijven en organisaties die door de plotse coronacrisis worden geconfronteerd met een urgente nood tot communicatie met hun telewerkende collega’s. In minder dan een kwartiertje bent u helemaal mee met de toepassingsmogelijkheden van Microsoft Teams.

Q&A sessie

In onderstaande video vindt u de integrale Q&A-sessie van het Live event terug. We kregen nog een pak vragen over het specifieke gebruik van Microsoft Teams, en hoe de tool toegepast kan worden in specifieke bedrijfscontexten. Het waren interessante vragen, die uiteraard ook een interessant antwoord verdienen. Wilt u nog iets meer weten over Microsoft Teams, dan raden we u aan om na de vorige video, ook even de Q&A-sessie te bekijken.

Volgende week: gratis "spreekuur"

Het lijkt erop dat telewerken ook de komende weken de norm zal blijven. Daarom blijven we ons gratis informatieaanbod rond Microsoft Teams uitbreiden. Heeft u interesse in Microsoft Teams, of heeft u specifieke vragen over de tool, bent u volgende week welkom op onze “spreekuren”. Daar geven we antwoord op al uw vragen over de tool.

U kunt uw vragen in verband met de tool, of over thuiswerken en remote werken in het algemeen, alvast doorsturen op corona@aurelium.be. We zullen deze bekijken en komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord!

Ook delen we graag de link naar de support pagina van Microsoft met u. Ook hier zijn tal van introductievideos terug te vinden over de verschillende onderdelen van Teams!