Gert Lambers - 14 Sep 2023

Op 4 en 5 oktober tekent Aurelium present op Digitalize, het event dat je onderneming helpt digitaliseren. Ontmoeten we je straks op onze stand in de Nekkerhal te Mechelen?

Op woensdag 4 en donderdag 5 oktober is Digitalize in de Mechelse Nekkerhal de place to be voor alle ondernemingen die willen digitaliseren. Zo’n 80 exposanten presenteren er hun beste digitale tools en er vinden maar liefst 30 verschillende conferenties rond digitalisering plaats. Bovendien is het een uitgelezen netwerkevent voor de digitale community.

Het spreekt voor zich dat Aurelium niet kan ontbreken op deze one-stop shop voor al uw vragen rond digitalisering. We nodigen u dan ook graag uit om ons te bezoeken op stand 1209.

Digitalize is opgebouwd rond vijf clusters: Sales & Marketing, HR & Opleiding, Operations & Logistiek, Financiën & Boekhouding en ten slotte IT & Cybersecurity, de cluster waar wij ons voor inschreven.

De digitale wereld wordt steeds complexer en de mogelijkheden nemen fors toe, waardoor ook het aanbod aan oplossingen sterk groeit. Helaas zien we deze groeispurt eveneens in het aantal cyberbedreigingen. Wij van Aurelium helpen u graag door de bomen het bos weer te zien.

U bent op onze stand aan het juiste adres voor informatie en vragen over onder meer:

  • de digitale werkplek van morgen 
  • efficiënt online samenwerken 
  • werken in een veilige IT-omgeving 

Natuurlijk bent u evenzeer welkom om gewoon een aangenaam babbeltje te slaan.

Vergeet echter niet om u gratis te registreren voor dit event voor u langskomt.

Graag tot dan! 

Registreer u voor dit event