24 Jun 2022
Gert Lambers

Een IT-partner als Aurelium is geen leverancier. Ons werk zit er namelijk niet op na de levering van de software. We zorgen ervoor dat onze oplossingen optimaal gefinetuned worden om uw onderneming zo vlot, veilig en efficiënt mogelijk te laten draaien. Bovendien leren we uw medewerkers ook hoe ze ermee moeten omgaan. We leveren niet enkel de vis, maar leren uw onderneming ook vissen.

Onze ICT-trainers staan steeds klaar om uw medewerkers op te leiden. Zo haalt u het meest uit ons softwareaanbod. Eerst gaan ze na wat de specifieke noden van uw organisatie zijn, vervolgens stellen ze een sessie op maat samen. Een kleine greep uit onze trainingen!

Intranet- en documentmanagement

Tijdens deze training leert u hoe u met SharePoint alle informatie en documenten in uw organisatie vanuit één centraal platform beheert. De trainer overloopt alle relevante functionaliteiten en toont aan waarom een gestroomlijnd informatiemanagement verder gaat dan enkel informatiebeheer. U kunt bijvoorbeeld ook veel eenvoudiger informatie delen met collega’s, partners en klanten. Bovendien maakt de cloudintegratie van Microsoft Office het mogelijk om op elk toestel documenten te raadplegen en te bewerken.

Excel op maat

Excel kan u een schat aan informatie bieden. Om het volledige potentieel ervan te ontgrendelen, moet u de voor uw bedrijf interessante mogelijkheden van Excel natuurlijk wel kennen. Daarom stemmen onze trainers de sessie af op de specifieke situatie van uw bedrijf. En een sessie voor beginners verschilt uiteraard sterk met een voor gevorderden. Met een training op maat vermijdt u dat er veel zaken aan bod komen die u al kent of dat er functionaliteiten aan bod komen waaraan uw organisatie geen boodschap heeft.

Efficiënt communiceren & samenwerken in Office 365

Tijds- en plaatsonafhankelijk werken is helemaal in. Dat hebben veel bedrijven begrepen. Glijdende uren en hybride werkformules raakten erg ingeburgerd. Maar flexwerken vraagt ook aanpassingen in de manier van communiceren en samenwerken. Daarom is het goed om even stil te staan bij welke communicatiemiddelen u inzet en hoe u die zo efficiënt mogelijk gebruikt. Tijdens deze training helpen we uw organisatie op weg naar een efficiëntere communicatie en een betere samenwerking.

PowerBI: krachtige rapportering voor power users

Microsoft PowerBI is een erg krachtige analysetool die al uw data bundelt. Hierdoor kunt u niet enkel betere businessbeslissingen nemen, maar ze eveneens erg gedetailleerd funderen. Onze trainers tonen u tijdens een live demo graag wat Microsoft PowerBI allemaal kan en welke meerwaarde de tool voor uw bedrijf kan bieden.

Benieuwd naar ons volledige trainingsaanbod? Neem contact met ons op of bekijk het aanbod op onze website.

Contacteer ons