24 May 2022
Gert Lambers
IT

Om uw investering in IT-services optimaal te laten renderen, kan uw relatie met uw Managed Service Provider (MSP) maar beter goed zitten. Het samen vinden van de juiste balans tussen de geleverde prestaties en het kostenplaatje is cruciaal. Bij Aurelium bieden we deskundige hulp bij het onderhoud en de aanschaf van de juiste systemen voor uw essentiële activiteiten.

Open partnerschap

Onze diensten gedijen het best in een open partnerschap dat gericht is op vertrouwen en samenwerking. Terwijl onze IT-experts uw IT-zorgen uit handen nemen, kan uw team zich concentreren op uw kernactiviteiten. We weten uit ervaring dat de beste relatie tussen klant en MSP voortkomt uit een pragmatische aanpak waarin voldoende vrijheid is om de veranderende behoeften van het bedrijf te verkennen. Een deskundige MSP zal samen met u de nieuwste innovaties en technologieën verkennen en u helpen om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden. Met deze aanpak kunt u ook verder vooruitplannen en op mogelijke problemen anticiperen.

Advies op maat

Wat uw budget ook is, u hoort altijd waar voor uw geld te krijgen. Een goede MSP verliest nooit uit het oog dat technologie uw bedrijf slimmer en efficiënter moet laten werken en luistert naar uw specifieke noden. Er bestaat immers geen oplossing die werkt voor iedereen.

ROI

Sommige bedrijven hebben zeer deskundige IT’ers in huis die graag de leiding nemen en de MSP het liefst in een ondersteunende rol zien, terwijl andere bedrijven willen dat de MSP de teugels in handen neemt en het technologietraject stuurt. Een goede MSP biedt hoe dan ook toegevoegde waarde buiten het contract om, zoals het geven van vertrouwelijk advies of een deskundige mening die u veel onnodige kosten kan besparen. Het is ook belangrijk dat u zich sterk interesseert voor uw MSP en de IT-behoeften van uw bedrijf, want het is vrijwel onmogelijk voor een MSP om de juiste service te leveren als er niet voldoende interactie is.

Echte meerwaarde

Bij Aurelium zorgen we ervoor dat uw IT-voorziening optimaal is afgestemd op uw operationele behoeften. Een prima werkende oplossing is ook voor ons belangrijk, zowel professioneel als persoonlijk. We willen een echte meerwaarde leveren en de ondersteuning bieden die u in staat stelt om hetzelfde te doen voor uw klanten.

Contacteer ons