Gert Lambers - 14 Sep 2023

Op de nieuwe webshop van ons moederbedrijf Konica Minolta ontdekt u een breed assortiment aan hoogwaardige printers voor zowel kantoren als thuiskantoren. Ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen! 

Met de lancering van de nieuwe webshop speelt Konica Minolta in op veranderende marktbehoeften. Vandaag willen heel wat klanten snel, gemakkelijk en los van de kantooruren een printer of printertoebehoren kunnen bestellen.  

Logische stap

Ook willen kmo’s hun aankopen op een vlotte manier verrichten zonder tussenkomst van een vertegenwoordiger. Daarom breidt ons moederbedrijf haar omnichannelaanpak uit met dit extra verkoopkanaal. Xavier Biermez, Managing Director Konica Minolta Business Solutions Belgium & The Netherlands, is verheugd met de lancering: “Konica Minolta bestaat dit jaar 150 jaar en innovatie zit in ons DNA. De doelgroep die we willen bereiken hecht waarde aan snelheid en koopt graag online. De lancering van de webshop is bijgevolg een logische stap.”

Relax huren en kopen

Via de webshop kunt u printers huren met een RelaxRate-pakket naar keuze. Met RelaxRate krijgt u een volledige service, prepaid pagina’s en andere voordelen voor een vast bedrag per maand.

Ook kunt u printers kopen voor thuisgebruik, zonder servicecontract. De nieuwe bizhub A4-kleurenprinters zijn betaalbaar, compact, gebruiksvriendelijk en hebben een hoge mate van connectiviteit. Ze zijn bijgevolg ideaal voor het verhogen van de productiviteit in uw thuiskantoor.

In de toekomst wordt de webshop uitgebreid met nog meer producten en uitgerold in de andere Europese landen, met een gelokaliseerd aanbod per land. 

Ontdek de webshop